Anasayfa

 Vitale Piyano Metal Duvar Saati 60 cm AK.GA0030

Sanat Ruhunuzu Evinize Yansıtın !

Piyano, 1700 yılında İtalya'da Bartolomeo Cristofori tarfından icat edilmiştir. 

Küçük yaştatan 6-10 yaşında başlanarak öğrenebilenecek çalgılardan biridir. Hatta günümüzde çok daha küçük yaşlara yönelik piyano eğitimi verilmektedir. Özellikle bu yaş gruptaki çocukların ruh ve mental gelişiminde olumlu katkıları vardır. Ruhu besler motor gelişimine fayda sağlar. Piyano çalarken zihin ile birlikte bütün vücut çalışmaktadır. Kollar, eller ve ayakların zihin ile birlikte koordinasyon yeteneğini arttırır. Özellikle ruhunuzu dinlendirir ve besler. Sakinleştirici bir yapıya sahip olan bu ses bestecilik ve prova için oldukça uygun bir enstrumentaldir. 

Hayatımızın her noktasında var olan bu ses, doğal bir tedavi yöntemidir. Fazıl Say - Black Earth eseri bunu hissettirmektedir.

  

Piyano genelde klasik ve caz müzik türklerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde çok fazla gelişmemesinin sebebi ise, diğer enstrumentallere göre pahalı ve büyük olması. Bu bağlamda ülkemizde bununla ilgili popülerliliği azdır. 

Ülkemizin değerli piyanistlerinden biri olan Değerli hocamız İdil Biret'in bu eserini dinlerken adeta ruhunuzun dinlendiğini hissediyorsunuz. Bizden size tavsiye gözlerinizi kapatın ve sesin titreşimini hissetmeye çalışın

Türkiye'de Ünlü Piyanister : Fazıl Say, İdil Biret, Süher Pekinel Kardeşler, Hande Dalkılıç, Tuluyhan Uğurlu
Dünyaca Ünlü Piyanistler : Sergey Rachmaninov, Arthur Ruinstein, Vladimir Horowitz, Sviatoslav Richter, Alfred Cortot, Dinu Lipatti

Vitale Piyano Metal Duvar Saati ürünü evinizin müziğini değiştrecek sizi İdil Biret'in eserlerine götürecektir.

Bir sanat eserinin estetik ağırlığı, birçok aksesuarın güzelliğinden daha uzun sürer. Bu nedenle salon ve antre gibi alanlarda Vitale Piyano Metal Duvar Saati ürünümüzü kullanabilirsiniz. Vitale Aksesuar'a ait olan Piyano Metal Duvar Saatine baktığınızda sadece zamansal kavramı değil, sanatsal kavramınıda görebileceksiniz. Sanatı sanatla birleştirdiğimiz bu aksesuar ile klasik, retro ve modern tasarımına ayak uydurmaktadır. Çünkü Müzik insanlığın ortak dilidir. 


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X